skoljobb.se

Lärare i årskurs 1 som vill vara med och forma ny organisation

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Lärare i årskurs 1 som vill vara med och forma ny organisation

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar.

Arbetsuppgifter

Välkommen som klasslärare i årskurs 1 hos oss på Furulunds skola! 

Furulunds skola ligger naturskönt i Furulund med närhet till busshållplats med bra kommunikationer in till bland annat Partille centrum och Göteborg. Till det nya läsåret 19/20 kommer vi att utöka med tre klasser hos oss i Furulund. Vi kommer bli en F-6 skola med ca 400 elever. 

Vi söker därför dig som vill vara med och forma den nya organisationen, vår skola och våra elevers framtid! 

Som klasslärare ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten där du samarbetar med övriga pedagoger i arbetslaget för att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever. Du kommer ingå i arbetslag med pedagoger från förskoleklass och årskurs 1. Vidare ansvarar du för pedagogisk dokumentation, föräldrasamverkan och andra vanligt förkommande arbetsuppgifter som lärare. Du är även mentor för din klass.

Inför läsåret 19/20 kommer vi påbörja ett spännande utvecklingsprojekt, Samverkan för bästa skola, i samarbete med Skolverket och Mittuniversitet. Projektet syftar till att utveckla undervisningens kvalitet, och det är här vårt fokus och vår kompetensutveckling kommer ligga. Modern informations- och kommunikationsteknik är ett naturligt inslag i all vår undervisning. Här finns lärmiljöer som passar alla elevers sätt för inlärning, bland annat en matematikverkstad, Kluran, där matematiken ges praktisk betydelse och Skaparytan, för bild och slöjd, i så väl mjuka som hårda material. 

Är du redo att utvecklas med oss?

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1. Du har god förståelse för uppdraget och är trygg i skolans styrdokument. Som lärare hos oss vill vi att du ska vara en god förebild för våra elever med ett professionellt förhållningssätt. Du har en positiv inställning vilket återspeglas i din glädje i att undervisa och lära ut. En stor del av ditt arbete kommer innebära samverkan med dina kollegor, elever och föräldrar vilket gör att vi söker dig med känsla för samarbete och som trivs med att skapa förtroendefulla relationer. Sist men inte minst ser vi det som självklart att du har ett stort hjärta för våra elever. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde i augusti enligt överenskommelse

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Lärare i årskurs 1 som vill vara med och forma ny organisation

Partille kommun