skoljobb.se

Sanda Utbildningscentrum

Vill du bli vår nya barn- och fritidslärare på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 personal där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet och Utmaning, Professionalism

Vad gör vi?
Vid Sanda Utbildningscentrum står våra elevers studier, kunskap, trivsel, trygghet och personliga utveckling i fokus. Skolan är ledande på att kombinera studier och idrott på alla nivåer där elever får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Vad innebär arbetet?
Du kommer att undervisa gymnasieelever i barn- och fritidsämen och tillhöra barn- och fritidsprogrammet. Barn- och fritidsprogrammet på Sanda Utbildningscentrum erbjuder två inriktningar, pedagogiskt arbete samt fritid och hälsa. I arbetet ingår mentorskap där du ger stöd och vägledning åt dina elever. Tillsammans med dina engagerade kollegor i programlaget/ämneslaget arbetar ni kontinuerligt för att förändra och förbättra undervisningen. I dag består programlaget av nio engagerade pedagoger och vi är i behov av ytterligare en duktig medarbetare.

Vem söker vi?
Dig som är behörig lärare inom barn- och fritidsämnen, tidigare erfarenhet av undervisning är meriterande. Att ha ett nära samarbete med branscherna är en viktig del i ditt arbete, därför är det positivt om du har ett brett kontaktnät. Du har goda ämneskunskaper och är pedagogiskt skicklig. Som lärare är du en tydlig ledare och mån om att skapa goda och förtroendefulla relationer med eleverna. Du har goda IT-kunskaper och kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning. Vi på Sanda Utbildningscentrum fäster stor vikt på personlig lämplighet där vi värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper.

Du är...

- Skicklig på att skapa goda relationer samt mån om att ge ett gott bemötande
- Öppen och glad med en positiv elevsyn
- Lyhörd och har en god samarbetsförmåga

Övrigt:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta betyg och intyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vid frågor kontakta:
Rickard Sahlin, rektor - 036-102556, rickard.sahlin@jonkoping.se

Fackliga representanter (https://www.jonkoping.se/fackligaubf)

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lärare i barn- och fritidsämnen

Regioner
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb