skoljobb.se

Lärare i bild år 6-9 till Gantofta skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-27

Ansök nu

Lärare i bild år 6-9 till Gantofta skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

I ett lugnt område sydost om Helsingborg finns Gantofta skola mitt i sköna och inspirerande omgivningar. Skolan är en F-9 skola och har cirka 275 elever. Här tror vi på våra elever, och arbetar med att de också ska tro på sig själva. Här kan vi erbjuda en liten skola med trevliga kollegor och ett tillitsbaserat ledarskap, där vi alla är lika viktiga och får lov att påverka. Vi tar vara på varandras styrkor, delar med oss av kunskaper och arbetar tillsammans.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med undervisning i ämnet bild i årskurs 6-9. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget ansvarar du för planering, undervisning, utvärdering och pedagogisk dokumentation. För ökad måluppfyllelse och för den sociala sammanhållningen arbetar vi med kooperativt lärande och i detta arbete kommer du att spela en viktig roll. Du delar med dig av din erfarenhet och dina kunskaper inom din ämnes- och lärarkompetens.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare och behörig för undervisning i årskurs 6-9 i bild.

Du har god insikt i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Genom att planera, följa upp och utvärdera förväntas du utveckla verksamheten. Du delar med dig av din kunskap till andra för att öka måluppfyllelsen, och har naturligtvis god digital kompetens och följer med i utvecklingen.

Det är viktigt för oss att du kan skapa goda relationer samt visar intresse och förståelse för olikheter. Du vet att nyckeln till framgång är genom god kommunikation mellan dig, dina elever och kollegor.

Du är positiv till nya idéer och initiativ till förändringar och ser lösningar istället för problem. Att kunna samarbeta och sprida din egen kompetens och dela erfarenhet med andra ser vi som en viktig del i uppdraget.

Vi tillämpar löpande urval och ber dig därför att ansöka snarast möjligt. Varm välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare i bild år 6-9 till Gantofta skola

Helsingborgs Stad