skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Snösätraskolan är en F-6 skola med drygt 300 elever och ca 65 personal, som ligger i trivsamma naturnära omgivningar på Snösätrahöjden i Rågsved. Vi är en tvåparallellig verksamhet med fritidshem i egen regi för åk F-3. Våra elever i åk 4-6 går på sin fritidsklubbsverksamhet på Rågsveds ungdomsgård. Vi som jobbar här gör skillnad för våra elever. Vi utvecklar ständigt oss själva och vår verksamhet. Med eleven i fokus strävar vi efter att optimera våra arbetssätt för elevens hela skoldag. Nu söker vi dig till vårt team - följ med på vår utvecklingsresa!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig lärare i bild och slöjd med behörighet för undervisning i åk 4-6, som tycker att lärarjobbet är ett av världens roligaste jobb! Din verktygslåda är fylld av metoder och arbetssätt för att lyckas motivera, stimulera och utveckla varje individ - din undervisning når fram! Du har ett relationellt ledarskap och förstår varför det är viktigt att sätta sig in i individuella situationer. Tillsynsansvaret ser du som en självklar del av ditt uppdrag. Du har en god kännedom om funktionsvariationer inom NPF och erfarenhet av hur du bemöter elever med behov i din undervisning. Har du inte det så är du intresserad av att lära dig mer för att bättre lyckas med ditt uppdrag. Du arbetar lösningsinriktat i elevhälsoarbetet och träffar regelbundet vårdnadshavare i situationer som kräver det. Arbetslaget ser du som en plattform för kollegialt samarbete där ni tillsammans bidrar till och arbetar med skolans utvecklingsfrågor, likväl som att få det vardagliga arbetet med eleverna att fungera på bästa sätt.

Du kommer att vara mentor i årskurs 4, tillsammans med en kollega.

Tjänsten är i grunden 60 %. Vill du arbeta mer kan vi öka omfattningen om du har ytterligare kompetens som passar vår verksamhet. Hör av dig så kan vi resonera om alternativen.

Kvalifikationer

Lärarutbildning med lärarlegitimation för undervisning i bild och slöjdämnet.

Det är önskvärt, men inget krav, att du har undervisat i några år och det är meriterande om du har arbetat i ett mångkulturellt område.

Du är en prestigelös teamspelare, som sätter elevens framgång först. Din kreativitet gör att du har förmåga att hela tiden utveckla din undervisning, din ledarskapsförmåga och dina samarbetsforum.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande. Blir du kallad till intervju tar du med dig en kopia på din lärarlegitimation, ett utdrag ur belastningsregistret och referenser.

Lärare i Bild och Slöjd åk 4-6

Regioner
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Dela detta jobb