skoljobb.se

Lärare i bild sökes till Trollbodaskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-05-29

Ansök nu

Lärare i bild sökes till Trollbodaskolan

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. 

Arbetsplatsbeskrivning

Trollbodaskolan är en F-9 skola med ca 670 elever, belägen i natursköna Hässelby villastad i nordvästra Stockholm. Skolan är byggd år 2000 och har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum, arbetsrum och i förekommande fall fritidshem.

Sedan våren 2022 har skolan storsatsat för att öka måluppfyllelsen, tryggheten och trivseln på skolan för både personal och elever. Nu, ett år senare har vi genom en tydligare styrning och relationsskapande ledarskap ett av områdets bästa resultat. 

Under läsåret 22/23 ingår skolan i en treårig satsning, Kommunal samverkan för bästa skola, med mål att öka elevernas måluppfyllelse ytterligare.

Arbetsbeskrivning och kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet i bild upp till åk 9. Det är meriterande om du har behörighet i andra ämnen.

Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel, har ett tydligt ledarskap i klassrummet och visar stort engagemang samt höga förväntningar i ditt arbete.

Du skall vidare vara en pedagogiskt sammanhållande kraft i klassrummet som via inkludering och individualisering når goda studieresultat. För dig är arbetet kring bedömning för lärande centralt, du strävar efter att alla elever ska nå längre än de trodde var möjligt och du är väl förtrogen med läroplanen samt övriga styrdokument.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du förväntas ha ett nära samarbete med de andra lärarna och arbetslaget samt med skolans elevhälsoteam. Samplanering och bedömning tillsammans med ämneskollegorna tillhör det vardagliga arbetet. 

Det är meriterande om du har erfarenhet som lärare. Det är även meriterande om du är behörig även i andra ämnen.

Som person motiveras du av nära samarbete och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har god förståelse för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt

Vänligen beställ utdrag från belastningsregistret när du söker tjänsten.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i bild sökes till Trollbodaskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen