skoljobb.se

Lärare i Biologi/Kemi alternativt Biologi/Naturkunskap

Företag Lunds kommun
Regioner
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Lärare i Biologi/Kemi alternativt Biologi/Naturkunskap

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.

Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa vuxna elever som läser biologi och naturkunskap eller biologi och kemi, företrädesvis på gymnasial nivå. Undervisning på grundläggande nivå i ovanstående ämnen kan också förekomma. Du förväntas även delta aktivt i utvecklingsarbetet av flexibla (distans) och schemabundna utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad ämneslärare i biologi och naturkunskap eller biologi och kemi, på gymnasial nivå. Meriterande är erfarenhet av vuxenutbildning. Kompetens inom och intresse för IKT-frågor i undervisningen är meriterande, och det är meriterande om du har arbetat med distansundervisning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

ÖVRIGT
Anställningsvillkor enligt avtal.

I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i Biologi/Kemi alternativt Biologi/Naturkunskap

Lunds kommun