skoljobb.se

Lärare i ekonomiska ämnen till Spånga gymnasium

Ansök nu

Lärare i ekonomiska ämnen till Spånga gymnasium

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
På Spånga gymnasium är frågeställningar kring hållbar framtid och mänskliga rättigheter samt relationen mellan människa och natur självklara utgångspunkter. På skolan finns såväl studieförberedande utbildningar (naturvetenskapsprogrammet) som yrkesutbildningar mot naturbruk samt språkintroduktion och gymnasiesärskola. Skolan har en unik och spektakulär djuranläggning med mer än 1000 djur fördelade på över 100 arter. På skolan bedriver vi just nu ett intensivt utvecklingsarbete som syftar till att utveckla en hållbar skola ur såväl ett elev- som samhällsperspektiv.

Arbetsbeskrivning
Undervisning i kurserna Rätten och samhället, Affärsjuridik och Entreprenörskap. På Spånga gymnasium arbetar vi i programarbetslag och du kommer tillsammans med övriga medlemmar i arbetslaget ansvar för gemensam planering och pedagogisk utveckling. Tjänsten är ett vikariat om 50% under läsåret 2018/19.

Kvalifikationer
Utbildad och legitimerad lärare.
 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    2018-08-20
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50%

Ort    Spånga
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5085

Kontakt    
Urban Vikström, 0850841310

Sista ansökningsdag    2018-08-20
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i ekonomiska ämnen till Spånga gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen