skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Globala gymnasiet är en gymnasieskola som ligger vid Zinkensdamm på Södermalm i Stockholm med cirka 680 elever och 70 anställda. Skolan har 4 nationella program: Ekonomi-, Estetiskt-, Naturvetenskapligt- och Samhällsvetenskapligt program samt Språkintroduktion. Skolans profil är lärande för hållbar utveckling och som en del av detta bedrivs hälften av undervisningen i ämnesintegrerade och tvärvetenskapliga projekt där eleverna jobbar i mindre grupper. Vi jobbar även aktivt med ett stort elevinflytande och har en stark dela-kultur på skolan. Hos oss är lärande i fokus för en bättre framtid och värld! Läs mer på www.globalagymnasiet.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Du tillhör arbetslaget för EK och ES och undervisar i engelska och svenska. Du är mentor för en klass och processhandleder i projekt. Du är van vid en delakultur och hanterar Google drive samt andra digitala pedagogiska plattformar som krävs i Stockholm Stad. Du arbetar i tvärvetenskapliga projekt och är en del av att skolan stärker och utvecklar sin profil inom lärande för hållbar utveckling.

Kvalifikationer

Du har relevant lärarutbildning för uppdraget och är legitimerad lärare på gymnasienivå i En/Sv. Vi letar efter dig som har en helhetssyn på lärande och gärna erfarenhet av att tidigare ha arbetat ämnesövergripande.  Vi letar efter dig som är lösningsfokuserad, engagerad, initiativtagande i din lärarvardag och alltid har eleven i fokus!

Övrigt

Legitimationskrav. Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledig lärare under ht 2019. 

Obs - Urval av sökande och tillsättning av tjänst kan komma att ske innan ansökningstiden för annonsen går ut. Därtill, vid ev. övertalighet i staden kan tjänsten komma att tas i anspråk.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812 eller enligt ök
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3205

Kontakt    
Sofie Abrahamsson, 0768253548
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i En och Sv till Globala gymnasiet

Ansök nu

Dela detta jobb