skoljobb.se

Lärare i engelska 7-9, Sätilaskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-17

Ansök nu

Lärare i engelska 7-9, Sätilaskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Sätilaskolan är en naturskönt belägen skola vid sjön Lygnern. Skolan har genomgått en omfattande renovering och har i nuläget ca 530 elever i åk F-9. Sätila ligger på bekvämt pendlingsavstånd från bland annat Kungsbacka och Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i engelska, gärna i kombination med svenska eller spanska, i årskurs 7-9. I tjänsten ingår att du är mentor för en klass tillsammans med en kollega.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska för åk 7-9.

Med ett starkt elevfokus driver du ditt arbete mot kommunens vision: En lärmiljö för alla - en modern skola baserad på vetenskaplig grund. Du är en trygg och tydlig ledare samt ser personlig utveckling som en förutsättning för att lyckas i arbetet på en skola full av elever, lärare och andra människor i utveckling. Du har ett coachande förhållningssätt med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev blir sedd och du brinner för att få alla eleverna att förstå och utvecklas så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till kollegialt lärande. Du ser arbetet i arbetslaget som en förutsättning för hög måluppfyllelse och försöker tillsammans med lärare och skolledning utveckla undervisningens innehåll och metoder på ett systematiskt sätt.


Du som väntar på din lärarlegitimation är också välkommen att söka tjänsten. Också obehörig med annan kvalifikation kan komma ifråga. Vid eventuell anställning erbjuds du då en tidsbegränsad anställning.


ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare i engelska 7-9, Sätilaskolan

Marks kommun