skoljobb.se

Lärare i Engelska åk 4-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Lärare i Engelska åk 4-9

Junedalsskolan

Välkommen till Junedalsskolan!
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 och vi har ca 850 elever. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping, vi har både närheten till city med dess faciliteter och 10 minuters promenad till Jönköpings stadspark. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om skolan. www.junedalsskolan.se (http://www.junedalsskolan.se/)

Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential efter sin egen förmåga. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra medarbetare som kan motivera och stimulera elevernas nyfikenhet samt ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.


Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i engelska och vi ser gärna att du har behörighet i ytterligare ämne som du kan undervisa i. I tjänsten ingår att vara klassföreståndare för ett antal elever som du möter i undervisningen. Du kommer också att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare som innehar olika ämneskompetenser.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska och gärna ytterligare ämne. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap i att hantera moderna IKT-verktyg. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du som är nyutexaminerad lärare kommer att ha en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg.
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Irena Hanzek, tfn 036-10 61 81
Åsa Söderström, Lärarnas riksförbund, asa.soderstrom@jonkoping.se
Martina Sörensen, Lärarförbundet, martina.sorensen@jonkoping.se

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare i Engelska åk 4-9

Jönköpings kommun