skoljobb.se

Lärare i engelska årskurs 6

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-21

Ansök nu

Lärare i engelska årskurs 6

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar. Vallhamra skola ligger nära Vallhamra centrum med naturen in på knuten och är en skola för elever som vill arbeta i modern lärmiljö, utrustad med det senaste inom digital teknik. Skolan tar pedagogiskt avstamp i värdeorden: Trygg, Rolig, Lärorik. Trygg – I bemärkelsen att alla på skolan ska känna trygghet, med betoning på både individens och gruppens ansvar. Genom respekt för varandra och tilltro till allas lika värde, har vi en bra utgångspunkt i vårt väl fungerande likabehandlingsarbete. Rolig – I bemärkelsen att lärandet ska vara lustfyllt utifrån den enskilde elevens förutsättningar, vilket skapar stolthet i förhållande till prestation. Lärorik – I bemärkelsen att eleven utvecklar goda kompetenser och strategier hos oss och tar med sig dem in i framtiden.

Arbetsuppgifter

Till oss på Vallhamra skola söker vi en engelsklärare för ett längre vikariat på ett år. Vallhamra är en F-9 skola som ligger i natursköna Sävedalen, alldeles intill Vallhamra torg med bra kommunikationer in till Partille centrum och Göteborg.

Hos oss har vi nya modernt utrustade lärmiljöer som tillsammans med vår engagerade personalgrupp skapar goda och kreativa förutsättningar till lärande. Vårt fokus är barnens lust och glädje i sitt lärande, samt att de skall trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö. Vi strävar mot en hög kvalitet i verksamheten och har ett tydligt fokus på pedagogisk utveckling. 

Vi söker dig som vill undervisa våra elever i årskurs 6 i engelska. Tjänstgöringsgraden är på 70%. Du är mentor i klassen och ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av dina lektioner. 

Välkommen till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska för åk 6. Som lärare hos oss vill vi att du har förmåga att se alla elever och kan förstå deras olika förutsättningar. Vi vill att du har god förmåga att samarbeta med både elever, deras föräldrar och dina kollegor. Du skapar förtroendefulla relationer och tar ansvar för ditt arbete. Vi uppskattar även din glädje och energi som avspeglar ditt sätt att undervisa. Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i engelska årskurs 6

Partille kommun