skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. 

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i ämnet engelska och gärna även i franska. I tjänsten ingår även mentorskap för en grupp elever. Du kommer ha placering i en av våra sektorer där lärare från två eller tre program arbetar tillsammans.

Kvalifikationer

Legitimerad gymnsielärare i engelska

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Ansökan

Referensnummer:   GYM/2019/0011/606-4

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktperson

Lena Birkmanis

Rekor 08-52068329 lena.birkmanis@nynashamn.se

Fackliga företrädare

Daniel Svensson

Ombud för Lärarförbundet 08-520 683 55 daniel.svensson@nynashamn.se

Sophie Mattsson

Ombud för LR 08-520 683 40 sophie.mattsson@nynashamn.se

Lärare i engelska gärna i kombination med franska

Regioner
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb