skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Stadsöskolan är en välutrustad 4-9-skola som ligger i Gammelstad, cirka en mil från Luleå centrum, mitt emellan Kyrkbyn och Lule älv. Skolan har ett unikt fritidshem med ca 95 barn inskrivna. Kommande läsår kommer skolan att ha drygt 400 elever, där ca 170 av dessa elever tillhör mellanstadiet. Eleverna och personalen på Stadsöskolan trivs, känner sig trygga och arbetsklimatet är bra. I anslutning till skolan finns både sporthall, badhus, bibliotek, fritidsgård och övrig närservice såsom apotek, frisör, livsmedelsbutik, café, vårdcentral och folktandvård med mera. Man tar sig med lätthet till och från Gammelstad och Stadsöskolan då det går flera täta bussturer.

På vår skola sätter vi människan i centrum, där vi ser relationsskapandet som en grundläggande komponent och en bärande del i elevens mående och därmed kunskapsinhämtning. Vår idé är att elevhälsan redan börjar i klassrummet - med ett gott ledarskap, en medveten pedagogik och ett gott samarbete kollegor emellan. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt för att skapa en bra och trygg verksamhet för alla våra elever. Våra elever ska känna lust och glädje inför sitt lärande, de ska trivas och känna sig trygga i sin skolmiljö för att kunna utvecklas så mycket som möjligt.

Den digitala utvecklingen i samhället och omvärlden avspeglar sig i skolan, vilket syns i vårt arbete på skolan där digitala verktyg är ett vanligt inslag. Våra elever och vår skola ska befinna sig endast ett klick bort från vår omvärld.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i år 4-9 i engelska och eventuellt annat ämne. I tjänsten ingår delat mentorskap. Du blir en viktig person i elevernas dagliga arbete med att nå så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar och även för skolans verksamhet. På vår skola arbetar man inte ensam utan du kommer att utgöra en del i ett dynamiskt ämnes- samt arbetslag som har regelbundna träffar där samarbete och samsyn är ledstjärnor och där vi arbetar tätt med varandra och med hemmen för bästa resultat.
Du planerar, genomför, dokumenterar, utvärderar och följer kontinuerligt upp elevernas studieresultat. I din undervisning skapar du struktur och sammanhang för eleverna och du har lätt för att skapa goda relationer till både elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi vill ha dig som gillar läraryrket, gillar att samarbeta och har förmåga att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och engagerar både elever och medarbetare. Du varierar ditt arbetssätt utifrån elevernas behov och du drivs av en vilja att se möjligheter och lösningar.

KVALIFIKATIONER
Du gillar läraryrket och dess utmaningar. Du har lärarlegitimation och är behörig i engelska samt annat ämne år 4-9. Behörighet i ännu fler ämnen är givetvis en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare i engelska och annat ämne år 4-9 till Stadsöskolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb