skoljobb.se

Lärare i engelska och franska åk 6-9

Regioner
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Lärare i engelska och franska åk 6-9

Sofielundsskolan  är belägen i Turebergsområdet mellan Sollentuna centrum och Sollentunavallen vid Edsviken. Verksamheten är kommunal och omfattar barn i åk F-9. Vi är cirka 630 elever samt har förberedelseklasser för nyanlända elever i åk 3-9. Till skolan finns goda kommunikationer. Skolan är en mycket dynamisk och spännande arbetsplats med ca 90 anställda. Vårt fokus ligger hela tiden på att utveckla verksamheten. Ambitionen är att bli ännu bättre i arbetet med att skapa förutsättningar för våra elever att lära sig så mycket som möjligt och nå de bästa resultaten. Samarbete och laganda präglar vår verksamhet och vårt utvecklingsarbete sker i arbetslag där medarbetare arbetar tätt tillsammans, för varje elevs bästa.

Vi söker nu en lärare i franska och engelska!

När du jobbar som lärare hos oss blir du en del av ett sammansvetsat arbetslag, som utgör en trygg utgångspunkt i vardagen för dig. Vi planerar och utvecklar verksamheten tillsammans samt jobbar för att utmana och stötta varje elev så att de alla får goda förutsättningar att möta framtidens möjligheter och utmaningar.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i franska och engelska. Som lärare bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. 

I ditt uppdrag ingår bl. a att planera, genomföra, utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolan styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. 

Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete. 

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisningi franska och engelska, alternativt att du har en gedigen pedagogisk bakgrund och ett stort intresse för undervisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa i både franska och engelska. 

Som person har du en positiv grundinställning med förmåga att visa på möjligheter och lösningar. Ditt engagemang stimulerar både elever och  kollegor till lärande. Vi ser att du tillsammans med oss kollegor tar ansvar för verksamheten och driver utvecklingen av arbetet. Vi månar om den goda stämningen i vår arbetsgrupp och din förmåga till samarbete värderas högt.

Vi hoppas att få välkomna dig till vår skola!

Tjänsten är en deltidstjänst på ca 75-80%, med start  den 12 augusti 2019.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning. 

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner:
Hanna Ravik 
mob: +46 737653128 Katarina Österberg 
mob: +46 73 915 25 75

Dela detta jobb

Lärare i engelska och franska åk 6-9

Sollentuna kommun