skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Björkhagens skola är en F-9 skola som ligger söder om söder, mitt i grönskan på gränsen till Nackareservatet. Mottot för vår skola är kunskap och hjärta. Det innebär att för oss står barnens utveckling i centrum och vi skapar en trygg miljö där vi känner gemenskap och kan utvecklas. Genom att inspirera och skapa nyfikenhet, möta eleverna där de är och utifrån deras egna förutsättningar, skapar vi en skola där alla kan lyckas och nå långt i sin kunskapsutveckling. För att lyckas med vårt uppdrag har vi på djupet förstått att det är genom samarbete vi erbjuder den bästa skolgången för våra elever. På Björkhagens skola är arbetet tillsammans överordnat individen och samarbetskulturen är synlig och självklar. Vi har utvecklat en organisation och arbetssätt som möjliggör för våra pedagoger att samarbeta kring eleverna i både arbetslag och i ämnesteam.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i engelska och spanska i åk 6-9. Du kommer att ingå i arbetslaget för årskurs 8. Du kommer att samplanera och sambedöma tillsammans med en kollega. Mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska och spanska.

Övrigt

Du som nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coaching, och vi satsar på karriärstjänsterna förstelärare och lektorat. Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190109
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Johanneshov
Referensnummer    2018/6457

Kontakt    
Ida Söderblom, 0850815872

Facklig företrädare    
Eva Eriksson, Lärarförbundet, 08-50815900
Frida Samuelsson, Lärarnas Riksförbund, 08-50815900

Sista ansökningsdag    2018-10-23
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i Engelska och spanska åk 6-9 till Björkhagens skola

Regioner
Utgår

2018-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb