skoljobb.se

Lärare i engelska Soldalaskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-24

Ansök nu

Lärare i engelska Soldalaskolan

En dag på jobbet  
Du möts av ett positivt gäng som har ett bra samarbete kring eleverna. Eleverna på Soldalaskolan får möjlighet att arbeta med flera sätt att uttrycka sig på, vilket skapar fler möjligheter att lära och att de får möta en varierad undervisning och verksamhet.  
I din roll som lärare i engelska undervisar du år 7–9. Du ingår även i ett arbetsslag där ni tillsammans driver utveckling i er undervisning.  
 
Vi arbetar ämnesövergripande främst mellan praktiska och teoretiska ämnen för att skapa en helhet för eleverna. Samtliga elever kommer att medverka i aktiviteter med kulturell inriktning och vi samarbetar b la med El Sistema, Skapande Skola och Idrott utan gränser.  
  
Vem är du?  
Du är legitimerad lärare inom engelska. 
Du är en person som vill samarbeta och utvecklas tillsammans med andra där du bidrar med din kunskap och erfarenhet.  

Personliga egenskaper:  
-Du är professionell i din yrkesroll  
-Du bidrar i arbetet med ständiga förbättringar  
-Du är engagerad och motiverad  
 
Vi erbjuder dig  
En visstidsanställning i Södertälje kommun med tillträde så snart som möjligt. Utöver kommunens generella medarbetarförmåner får du som lärare ta del av en ny storsatsning i Södertälje Kommun i olika nätverk.  
I satsningen ingår:  
- avsatt tid till ämnesbaserad kompetensutveckling  
- möjlighet att söka stipendier  
- lokalt FoU-bidrag  
 
Välkommen till oss!  
Soldalaskolan är en skola där elever får möta en lustfylld lärandemiljö där alla känner delaktighet, förtroende och respekt för varandra. Skolan har drygt 600 elever från år F–9. Vi har en öppen skolmiljö för låg och mellanstadiet med tillgång till grupprum. Högstadiet håller till i helt nybyggda, fräscha och ljusa lokaler med tillgång till grupprum och andra utrymmen, lokalerna invigdes i januari 2018. På skolan finns också ett helt nytt bibliotek. 
Varmt välkommen till oss! 
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Lärare i engelska Soldalaskolan

Södertälje kommun