skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Gläntanskolan är en grundskola som är belägen i Ödåkra, i norra delen av Helsingborg. Det är enkelt att sig hit via allmänna kommunikationsmedel. Atmosfären på skolan, som består av ca 380 elever i F-9, präglas av härlig ambition och god kamratanda. Skolan består av moderna lokaler anpassade för flexibel undervisning i ett expansivt område. Som ett resultat av Gläntanskolans ökande popularitet har skolan 2017 fått en ny tillbyggnad för fritidshemmet
och f-3.

På Gläntanskolan tror vi på små undervisningsgrupper och det digitala klassrummet för att förbereda eleverna inför framtidens utmaningar. Vi söker därför nya hängivna medarbetare som vill vara med och utveckla morgondagens skola.

ARBETSUPPGIFTER
Ödåkra växer och så även Gläntanskolan. Ta chansen att vara med och utvecklas tillsammans med oss!

På Gläntan välkomnas du till en arbetsplats där man ser positivt på kreativa idéer, har korta beslutsvägar och du som pedagog får stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi söker nu dig som vill ta dig an det roliga uppdraget att undervisa våra elever i årskurs 7-9 i engelska och spanska.

I uppdraget kommer du tillsammans med dina kollegor att driva och utveckla undervisningen. Är du nyutexaminerad finns det goda möjligheter till mentorskap från engagerade och erfarna pedagoger.

Du kommer att välkomnas till ljusa fräscha lokaler med kreativa lärmiljöer och en stabil grupp kollegor. Här får du som pedagog stora möjligheter att utvecklas i yrkesrollen. Vi satsar också mycket på och ser fördelarna med det kollegiala lärandet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en engagerad och driven pedagog som brinner för elevernas utveckling och som gärna vågar prova nya arbetssätt!

Du är legitimerad lärare med behörighet för att undervisa åk. 7-9 i engelska och spanska. Har du behörighet i fler ämnen ser vi det extra meriterande. Om du nyligen tagit examen eller arbetat ett par år är inte avgörande, det viktigaste är att du är trygg i dig själv och rollen.

På Gläntan har vi en prestigelös och positiv stämning. Det är viktigt att du har ett gott hjärta och för att bygga relationer med elever, kollegor och föräldrar. Du är även en tydlig ledare som gärna tar egna initiativ.

Allra viktigast är att du har förmågan att se varje elevs förmåga att växa sig stark genom skolgången där Gläntanskolans ledord samarbetet, trygghet, ansvar, relation, kunskap är fundamenten.

Modern teknik är ett självklart val och i ditt uppdrag som lärare har du stor möjlighet att utnyttja olika IKT- verktyg.

Vi intervjuar för tjänsten löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Lärare i Engelska/Spanska i åk. 7-9 till Gläntanskolan i Helsingborg

Regioner
Utgår

2018-06-25

Ansök nu

Dela detta jobb