skoljobb.se

Lärare i engelska till Kämpetorpsskolan åk 6-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-04-11

Ansök nu

Lärare i engelska till Kämpetorpsskolan åk 6-9

Arbetsplatsbeskrivning

Varmt välkommen att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är idag ett kollegium på ca 100 personer med ett gemensamt mål att vara den bästa skolan för våra elever. Skolledningen består av rektor, två biträdande rektorer och en administrativ chef. Elevhälsoteamet består av skolledarna, specialpedagoger, kuratorer, skolsköterskor och skolpsykolog. Kämpetorpsskolan är belägen mitt i Älvsjö och har för närvarande ca 600 elever i årskurserna F-8. Skolan är utbyggd och nyrenoverad med bland annat specialsalar, bibliotek och en jättefin skolgård. Skolan kommer, när vi är fulltaliga, rymma drygt 1000 elever i årskurserna F-9 därför behöver vi fler lärare. Läs mer på kampetorpsskolan.stockholm.se. För bilder se vårt Instagramkonto.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad högstadielärare med elevernas bästa för ögonen. Du kommer att undervisa i engelska i åk 6-9. Du ansvarar för genomförande, dokumentation och utvärdering av de klasser du undervisar i. Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp där du har det mesta av din undervisning och där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar arbetet med klasserna. Delat klassmentorskap ingår i läraruppdraget. På skolan finns fler lärare i engelska och ni planerar er undervisning tillsammans och sambedömer. Du har god samarbetsförmåga och är beredd att utveckla ditt arbete och därmed skolans verksamhet i samarbete med kollegor. Du kan fånga och fördjupa elevernas intresse för ditt ämne, har stort engagemang för elevers kunskapsutveckling och ser möjligheter till progression. Du har ett inkluderande synsätt. Ett vänligt och professionellt bemötande av elever, personal och föräldrar är av största vikt.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation med behörighet upp till åk 9 i engelska. Det kan även finnas möjlighet till undervisning i svenska eller svenska som andraspråk om du har det i din lärarlegitimation.

Du har ett gott ledarskap i klassrum och skolans övriga lokaler.

Skolor i Stockholms stad arbetar med en digital skolplattform för såväl undervisning, kommunikation med elever och vårdnadshavare som kollegialt arbete. Det är därför nödvändigt att du känner dig bekväm med IKT i ditt arbete och är intresserad av att använda IKT i din undervisning.

Övrigt

Bifoga din behörighetsförteckning i din ansökan. Vi kommer att intervjua löpande och kan komma att börja med det innan ansökningstiden är slut.

Dela detta jobb

Lärare i engelska till Kämpetorpsskolan åk 6-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen