skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Öxnehaga skolområde, skolorna med den bästa utsikten, är belägna uppe på höjderna i Huskvarna och består av Oxhagsskolan förskoleklass- åk 1 samt Öxnehagaskolan åk 2- åk 6 samt fem fritidshem. På vår enhet går det ca 340 elever. Öxnehaga är ett mångkulturellt bostadsområde med ett bra samarbete mellan alla olika föreningar och organisationer som finns i vårt område.

Arbetsuppgifter 
Vi söker en lärare till undervisning och mentorskap i förberedelseklass i skolår 3-6. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med en kollega planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i elevgruppen enligt grundskolans styrdokument. Vi vill att syfte och mål för varje lektion och arbetsområde skall vara synligt och tydligt i klassrummet då lärmiljön är en viktig del av undervisningen. Vi önskar skapa ett interkulturellt förhållningssätt där vi strävar efter att skapa en lärandemiljö som präglas av ömsesidig nyfikenhet och flerspråkighet; där allas erfarenheter och kunskaper får plats.

Kompetenskrav 
Du har lärarlegitimation att undervisa i skolår 3-6. Behörighet att undervisa i sva är ett krav. Meriterande är behörighet i sv/ so. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Rosemarie Segersson, rektor tel 0727098613
Jenny Carlsson, lärarförbundet, 036106655

Lärare i förberedelseklass

Ansök nu

Dela detta jobb