skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Välkommen till oss på Slättenskolan!
Hammardalens skolområde ligger i Norrahammar och består av Brodalsskolan och Slättenskolan. Båda skolorna innefattar förskoleklass, åk 1-5 och fritidshem. Inom Hammardalens skolområde arbetar vi målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten. Våra skolor deltar i projektet med övningsskolor i samverkan med högskolan i Jönköping.

Arbetsuppgifter 
Tjänsten innefattar undervisning i förskoleklass samt klassläraransvar för elevgruppen i förskoleklass. Du ingår i ett i arbetslag tillsammans med ytterligare två förskoleklasslärare samt lärare med inriktning fritidshem. Vi söker dig som vill ta ansvar för en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Du tillhör ett arbetslag som samarbetar för att kontinuerligt förändra och förbättra undervisningen. Ni tar gemensamt ansvarar för att ge eleverna en lärande, meningsfull, utmanande skoldag. Förskolklassen arbetar med Bornholmsmodellen för att utveckla elevernas första läs- och skrivinlärning. Mentorskap kan ingå i tjänsten om du är nyexaminerad. Du ges möjlighet att delta i enhetens arbete med kollegialt lärande.

Kompetenskrav 
Du har pedagogisk examen och legitimation för lärare i förskoleklass. Du är väl förtrogen med Lgr 11 och du är trygg i din roll som lärare och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Vi tror även att du är en kommunikativ person som har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov.

Hos oss lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet och vi värderar din förmåga att engagera och entusiasmera högt.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittaransökan om belastningsregister här. 

Upplysningar 
Sofie Öjfelt rektor 036-103691
Therese Hulusjö bitr. rektor 036-103517
Lena Logan Lärarnas riksförbund 036-10 36 74
Marika Kolmodin-Berg, Lärarförbundet 036-10 36 58

Lärare i förskoleklass

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Dela detta jobb