skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Klastorpsskolan ingår i enheten Klastorp- och Essingeskolor. Klastorpsskolan är en F-3 skola och Essingeskolan är en F-6 skola. Skolorna har vardera ca 280 elever och 40 medarbetare. Klastorpsskolan är vackert belägen på Kungsholmen vid Mälaren intill lilla Essingen. Skolan är en omtyckt och trivsam liten skola med närhet till såväl parker, museer och idrottsplatser. Allt detta sammantaget bidrar till skolans goda miljö och trevliga atmosfär. Skolan har hög måluppfyllelse på kunskapsmål och arbetar även aktivt med värdegrundsfrågor utifrån fokus på tillhörighet, engagemang och allas lika värde.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en nyfiken, engagerad och varm legitimerad förskollärare eller legitimerad F-3-lärare för en spännande tjänst som lärare i förskoleklass på Klastorpsskolan. I tjänsten ingår det klassläraransvar där du ansvarar för elevernas kunskapsinlärning. Du kommer att ha ett tätt samarbete med övriga lärare och också med den fritidspersonal som är knuten till klassen. Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i skolans utvecklingsarbete där vårt arbete utgår från att vi är en skola för alla och vårt arbete präglas av ett kollegialt samarbete där vi främjar lärandet för såväl elever som oss själva. Det kollegiala samarbetet kommer att fortsätta utvecklas hos oss under läsåret och nästa kliv i det blir att synliggöra elevernas lärande. Vårt värdegrundsarbete är en av hörnstenarna i vår verksamhet och vi tycker att elevhälsoarbetet är en grundläggande förutsättning för elevernas lärande. I detta är du en viktig del och är med och verkar för att eleverna ska ha en trygg och trivsam lärmiljö.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad förskollärare eller legitimerad lärare årskurs F-3. Du trivs med att arbeta i skolan och brinner för att få vara med och utveckla eleverna både kunskapsmässigt och i sociala sammanhang. Du håller dig uppdaterad om skolutveckling och arbetar även med din egen utveckling i pedagogiska och didaktiska frågor. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande, initiativrik, samarbetande och empatisk. Du ska också vara en god, tydlig och trygg ledare som har lätt för att skapa relationer med elever, föräldrar och kolleger. Meriterande är om du är väl insatt i läs-och skrivinlärning samt matematik mot yngre åldrar. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Erfarenhet och behörighet krävs. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 190107, eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7161
Kontakt
  • Karin Ring, 0850808281
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-11-22
Legitimationskrav Förskollärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Lärare i förskoleklass

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-22

Ansök nu

Dela detta jobb