skoljobb.se

Lärare i förskoleklass

Regioner
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Lärare i förskoleklass

Dalviksskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Dalviksskolan är en F - 6 skola med vackert naturnära läge på Dalvikshöjden. Våra ledmotiv är trygghet, kunskap och miljö. Vi är möjligheternas skola där vi ser till varje barns behov och förmåga. Här tar alla vuxna ett gemensamt ansvar för alla våra barn. Dalviksskolnas styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse och vi lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är placerad i ett av våra tre F-1-arbetslag på Dalviksskolan. Vi arbetar i F-1, detta innebär att du kommer att arbeta med planering, genomförande och utveckling av förskoleklassens dagliga verksamhet i samarbete med lärare i årskurs 1 och fritidspedagoger/fritidslärare. En del av arbetet består av samverkan med fritidshemmet och sker tillsammans med fritidslärarna. Hos oss deltar du aktivt i planeringen av verksamheten och vidareutvecklar den tillsammans med dina kollegor utifrån våra styrdokument och de mål vi sätter upp för vår verksamhet på Dalviksskolan.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare åk F-3 alternativt legitimerad förskollärare. Du har lätt för att samarbeta, handleda och kan skapa förutsättningar för att varje elev ska utvecklas. Du ser det som en självklarhet att anpassa verksamheten utifrån elevernas olika förutsättningar, du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Grundläggande IT-kompetens är ett krav och det är viktigt att du ser det som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Per Johansson, Rektor 106164
Anders Josefsson Biträdande rektor 107323
Eva Kruse, Lärarförbundet 106198
Anna Isidorsson, Lärarförbundet 107729

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare i förskoleklass

Jönköpings kommun