skoljobb.se

Lärare i förskoleklass

Företag Falu kommun
Regioner
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Lärare i förskoleklass

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Du som kommer till oss har en spännande vardag att se fram emot i mötet med våra 200 engagerade elever i grundskolans åk F-6. Dina arbetsdagar är fyllda av möjligheter att skapa förutsättningar för lärande och växande, för både elever och engagerade kollegor. För att lyckas i ditt nya jobb vet vi att din inställning till andra människor är viktig. Vi söker dig som är intresserad av andra människor, som både kan ge och få energi och kraft, av egna och andras erfarenheter och kunskaper.

Kom till oss så får du ett härligt och ärligt arbetsklimat där vi prioriterar varandra och våra elever. Vi vill att alla ska få växa på en riktigt härlig skola!

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team, F-klass - åk 2, av lärare där ni tillsammans planerar och ansvarar för elevernas utbildning och utveckling.  Fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever i en trygg och tillitsfull miljö. Elevernas välmående är centralt och skapas genom ett tätt samarbete mellan pedagoger, elever, vårdnadshavare och övrig personal. I arbetet behöver du också samverka med hela skolans personal för att trygga och berika elevernas hela skoldag.

Tillräckliga kvalifikationer
- Förskollärarexamen eller grundlärarexamen med inriktning yngre åldrar mot fritidshem.

- Erfarenhet av pedagogiskt arbete

- God kunskap om verksamhetens styrdokument

Personliga egenskaper
Som person vill vi att du:

- Är trygg och har ett stort engagemang för eleverna

- Är prestigelös och har ett stort tålamod

- Önskar dig en arbetsplats som innebär utvecklingsarbete

- Har lätt att samarbeta men är samtidigt orädd för att fatta självständiga beslut i det dagliga arbetet

- Tycker om ditt yrke och bidrar till ett positivt klimat

Meriterande kvalifikationer

- Intresse och förtrogenhet med digitala verktyg.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kopior och betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med ansökan, så det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Upplysningar

Bitr. rektor, Carina Wallerstein tel: 023-825 00

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Ing Britt Lundell, tel: 076-319 10 90  

Lärarförbundet, Jan-Erik Kyrö, tel: 023-863 36  

Lärarnas Riksförbund, Hanna Meijer-Holmqvist, tel: 023-838 63

Övrigt

Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt

Kontaktinformation
Carina Wallerstein, Biträdande rektor

Dela detta jobb

Lärare i förskoleklass

Falu kommun