skoljobb.se

Lärare i förskoleklass/förskollärare

Regioner
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Lärare i förskoleklass/förskollärare

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare som ska arbeta i förskoleklass, som är duktig på att arbeta med rutiner, struktur och väcka intresse och lust för lärande. Du kommer att samarbeta med arbetslaget i förskoleklass samt arbetslag F-3. Ditt arbete innebär att skapa en lugn och bra övergång från förskola till skola.

Hos oss på Skansenskolan får du möjlighet att arbeta på en skola med behöriga lärarkollegor som har ett brinnande intresse för skola och skolutveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker främst dig som är legitimerad lärare, och är behörig att undervisa i förskoleklass och de yngre åldrarna i grundskolan, alternativt att du är förskollärare med behörighet att undervisa i förskoleklassen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med läsinlärning.

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 19/20 med möjlighet till förlängning under höstterminen 2020. Viss del av tjänsten är kopplad till arbete i fritidshemmet och kan även inkludera andra uppgifter.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i förskoleklass/förskollärare

Mörbylånga kommun