skoljobb.se

Lärare i förskoleklass till Vaxmorskolan

Regioner
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Lärare i förskoleklass till Vaxmorskolan

Vaxmoraskolan är en skola belägen i natursköna Vaxmora. Vaxmoraskolan är en tvåparallellig verksamhet från förskoleklass till åk 6, men till läsåret 2019/2020 utökar vi vår förskoleklass med ytterligare en klass och söker därmed efter en utbildad lärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet i nästa steg. 


Vi letar nu efter skollärare som vill följa eleverna från förskoleklass till åk 3, som känner till de ny skrivningarna för förskoleklass och som tror på en god samverkan mellan skola och fritidshem,  där starka relationer är en viktig komponent för att skapa lärande och förståelse kring elevernas förmågor. 

Våra skollärare arbetar i lag, på riktigt tillsammans med våra medarbetare i fritidshemmet och vår speciallärare. Vi samplanerar, skolutvecklar och ansvarar tillsammans för elevens undervisningen genom hela skoldagen i förskoleklass. Du som söker behöver därför genuint vilja jobba tillsammans med andra kollegor och arbeta för att skapa ett lärande i samspel med meningsfulla aktiviteter och rekretation för att skapa ett lärande som främjar för eleven.  

Vi har höga  förväntningar på oss själva och våra elever, vilket innebär att de ska uppnå goda studieresultat för ett livslångt lärande. Vi arbetar tillsammans med våra elever och ser möjligheterna i att ha flexibla grupper. För oss är det en självklarhet att kunna arbeta i olika konstellationer och vi förväntar oss att Du som ledare har ett professionellt förhållningssätt med stor tilltro gentemot medarbetare, elever och vårdnadshavare.


Det är en fördel, men inget krav, att du är van att arbeta med Google apps.
Det är en fördel, men inget krav, att du är van att arbete på en skola där varje barn/elev har lärplatta/dator.

För dig som söker til förskoleklassen så ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med upplevelsebaserad inlärning som för att kunna utgöra den bro som förskoleklassen skall vara mellan förskola och skola. 

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan

Kontaktpersoner:
Maria Töverud 
tfn: 08-57921587

Dela detta jobb

Lärare i förskoleklass till Vaxmorskolan

Sollentuna kommun