skoljobb.se

Lärare i Franska

Företag Ockelbo kommun
Regioner
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Lärare i Franska

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca. 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl. a. Wij trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken.

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och lustfylld relation till naturen - grunden för liv och hälsa. Här är det tydligt att vi uppskattar vår plats på jorden, tar ansvar, vårdar och utvecklar den. Vi utvecklar "det gröna samhället", från boende och mat till företagande och resursanvändning. (Ur kommunens Vision 2030)

Perslundaskolan är en 4–9 skola med ca 330 elever. Vi är en innovativ skola där flera utvecklingsarbeten pågår bland annat inom NPF och nyanländas lärande. Vår vision är att alla våra elever ska lämna skolan med goda kunskaper, hög självkänsla, tillit till sina förmågor, god självkännedom samt inre trygghet!

Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande och trivsam arbetsmiljö - allt inom pendlingsavstånd till Gävle och Bollnäs och Ljusdal.

VI SÖKER:
30 % behörig lärare i Franska.
Tillträde snarast och tillsvidare ferietjänst alt. Timanställning.

KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som är legitimerad lärare i Franska enligt skollagens krav, alternativt att du har en pedagogisk bakgrund och ett stort intresse för undervisning. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever.
Om du kan tänka dig en kombinationstjänst Trä och metallslöjd har du möjlighet till större tjänst.
Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet
Du kommer att undervisa i franska och eventuellt annat ämne, och ingå i ett arbetslag med olika ämneskompetenser.

ÖVRIGT:
Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

Upplysning om tjänsten lämnas av Biträdande rektor Lena Olofsson, telefon 070-1604124

Sista ansökningsdag 2020-01-30

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare i Franska

Ockelbo kommun