skoljobb.se

Lärare i franska, åk 6-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-18

Ansök nu

Lärare i franska, åk 6-9

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Ribbaskolan i Gränna
Anställningsform    Tidsbegränsad
Omfattning    60%
Tillträdesdag    2019-11-01 till 2020-11-30
Sista ansökningsdag    2019-09-18
Referensnr    19-60-2225

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Ribbaskolan!
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 80 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss.
Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern.

Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och vi verkar tillsammans för en skola där vi för pedagogiska diskussioner och utvecklande samtal. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare. Vi strävar efter att vara en skola som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som vill arbeta med att undervisa i franska. Tänsten är ett föräldrar vikariat på 60% (om du vill arbeta mer finns möjlighet att undervisa i andra ämnen eller arbeta på fritids). I din roll som pedagog ska du verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt. I ditt arbete ingår att stödja elevernas utveckling mot skolans mål. Du ska kunna skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du kommer att ha kontakt och samarbete med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning, övrig skolpersonal samt externa samarbetspartners. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt inom riktlinjer och praxis. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn.

Din kompetens
Vi söker en lärare som brinner för ämnet, är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en resurs som ska stärka det pedagogiska arbetet så att fler elever når målen. Du får på ett medvetet sätt in värdegrundsarbetet löpande under dagen, såväl under lektioner som i övrig kontakt med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift och har grundläggande IT-kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan komma att hållas löpande.

Vill du veta mer
Kontakta rektor Pär Palmgren 036-106660

Dela detta jobb

Lärare i franska, åk 6-9

Jönköpings kommun