skoljobb.se

Lärare i franska/engelska till HagaLyckebyskolan

Ansök nu

Lärare i franska/engelska till HagaLyckebyskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Haninges skolor arbetar målinriktat och medvetet med ökad måluppfyllelse. Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 1000 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi söker vikarierande grundskollärare i Franska/Engelska till årskurs 7-9

Ditt uppdrag

Du har ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas lärande i fokus. Du kommer att ingå i ett arbetslag med kollegor där nära samarbete och samverkan är i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som legitimerad lärare i Franska/Engelska för undervisning i årskurs 7-9. Du brinner för ditt arbete, har förmågan att skapa goda och trygga relationer till eleverna och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du är en tydlig ledare för klassen och kan sätta gränser men har samtidigt förmågan att visa värme, vara kreativ och flexibel. Du kan använda varierande metoder och förhållningssätt utifrån elevernas behov och kunskapsnivå, vara lyhörd och kunna samarbeta i team. Om du är en engagerad person som gärna vill utveckla dig själv i ditt yrke och samtidigt bidra till att utveckla skolan som helhet tror vi att du passar för uppdraget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan.

Referensnummer: 
2019/480

Kontakt: Lisa Sahlstedt 
08-606 89 43Eva Alpedal 
08-606 70 00

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Lärare i franska/engelska till HagaLyckebyskolan

Haninge kommun