skoljobb.se

Lärare i franska gärna i kombination med annat ämne till Fjällen för- och g

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Lärare i franska gärna i kombination med annat ämne till Fjällen för- och g

Järfälla har norra Stockholms mest spännande läge och växer snabbt. Inom femton år har kommunen vuxit från dagens 75 000 invånare till minst 120 000. Då finns tunnelbana, pendeltåg och en komplett ny stad med restauranger, butiker, kultur och service i Barkarby.

Vi som jobbar här erbjuder välfärd med kvalitet och när befolkningen växer är det fler som behöver vår service och våra tjänster. De kommande åren utvecklar vi verksamheterna och tänker nytt samtidigt som vi arbetar med expansionen. Internt arbetar vi efter visionen "Järfälla för alla framåt" och strävar hela tiden efter att ge bästa möjliga service till dem som bor och verkar i Järfälla.

Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, till exempel våra akademier för medarbetare och ledare som vi är mycket stolta över. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. En förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Läs mer på www.jarfalla.se/jobbaijärfälla

Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 65 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i.

Fjällenskolan ligger i Viksjö i ett småhusområde med närhet till Mälaren. Skolan har ca 750 elever i år F-9. Förskolan har ungefär 140 barn.

Hösten 2016 blev skolan en sk Apple distinguished school. Skolans elever i åk7-9 har alla en Macdator,elever i åk F-6 har tillgång till Ipads.

Vision 2017 för Fjällenskolan
Fjällenskolan - känd som den trygga och stimulerande skolan med kunskap i fokus. Med kreativt lärande, en gemensam värdegrund och engagerade pedagoger förbereder vi våra barn och elever för att leva och verka i ett samhälle i ständig utveckling

ARBETSUPPGIFTER
Till hösten söker vi en lärare i franska och gärna i kombination med annat ämne till åk 6-9 som kan komplettera vårt fantastiska team!

Vi söker dig som är en skicklig, engagerad och positiv pedagog som arbetar för att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Som lärare ingår du i ett arbetslag och har ett nära samarbete med övriga kollegor i syfte att främja elevernas inlärning.

Delat mentorskap för en klass ingår i din tjänst hos oss.

Beroende på behörighet kan din tjänst komma att utformas olika för att bäst matcha dina kvalifikationer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för skolutveckling och som är duktig på att kunna utveckla skolan tillsammans med skolledning och kollegor.

Du har god självinsikt och ett tryggt pedagogiskt ledarskap som visar sig såväl i klassrummet som i elevernas resultat.
Du har höga förväntningar och stark tilltro till elevernas förmåga och utveckling. Du arbetar utifrån forskning och beprövad erfarenhet för att nå som möjligt med varje enskild elev.
Kollegialt lärande är en naturlig del i det dagliga arbetetoch i din egen och skolans utveckling.
Ett professionellt förhållningssätt präglar ditt bemötande till såväl elever som vårdnadshavare och kollegor.

Du ser digitala lärverktyg som ett ytterligare medel för eleverna att nå så långt som möjligt i sitt lärande och är en van användare av dessa.

ÖVRIGT
När du söker tjänsten ber vi dig använda det standardiserade ansökningsformuläret som är kopplat till annonsen. Använd länken under rubriken "Ansökan".
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i franska gärna i kombination med annat ämne till Fjällen för- och g

Järfälla kommun