skoljobb.se

Karlbergsskolan är en 7-9 skola som byggdes 1905. Det är en fin gammal skola som ligger vid Karlbergsskogen. Det finns goda förbindelser då skolan ligger nära centrum och tågstationen i Köping. Det är ca 400 elever på skolan, vi har en musikprofil för ca 30 elever per årskurs. Personalen är engagerad och det finns en fin ”vi-känsla” på skolan. Vi är organiserade i årskursarbetslag och har även träffar i ämneslag regelbundet. Elevhälsan arbetar för att vara ett bra stöd för elever och lärare och dess styrka är att den består av olika professioner som kompletterar varandra. Vi arbetar för att utveckla vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete. Under läsåret 18/19 har hela skolan kompetensutvecklats inom NPF. 

Alla elever har tillgång till en IPad och vi vill ligga i framkant med it-pedagogik, eftersom vi märker att det engagerar eleverna och ger förbättrade kunskapsresultat. Vi vill utveckla användandet av digitala verktyg för att bli en än mer inkluderande skola. På skolan finns det en IT-pedagog som är till stor hjälp och är tillgänglig för personalen. 

Arbetsuppgifter:
Du arbetar som lärare i franska (ca 50%) och annat ämne utifrån din legitimation. Genom att ta tillvara på elevernas intresse gör du undervisningen spännande och i mötet med eleverna utvecklar du ständigt dig själv och din roll som lärare. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå sina kunskapsmål. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med undervisande lärare, elevhälsoteam och vårdnadshavare. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurserna 7-9. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. 

Du är social och visar en positiv attityd. Du tycker om att arbeta i team och är lösningsfokuserad. 
Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till Karlbergsskolan på en rekryteringskväll torsdag 21/3 kl 17.30-19.00, ingången mot badhuset och Karlbergshallen (A-ingången). Under kvällen har du möjlighet att mingla med framtida kollegor och ledning. 

Utbildningsförvaltningen

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 
Intervjuer kommer att ske fortlöpande
Utdrag från belastningsregistret krävs.

Tillträde:
2019-08-13 eller enligt överenskommelse

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Individuell lönesättning, månadslön, ange löneanspråk    Karlbergsskolan
73185 KÖPING
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-04-21
Ange referens: 20/2019 UN
 
Kontaktpersoner
Rektor Cecilia Binbach, 0221-25102
Bitr. rektor Louise Guldbrandsson, 0221-251 03
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260
Kommunombud Lärarnas Riksförbund ., 0221-25224

Lärare i franska i kombination med annat ämne till Karlbergsskolan

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Dela detta jobb