skoljobb.se

Lärare i Franska och Svenska

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2023-06-02

Ansök nu

Lärare i Franska och Svenska

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

För oss är det viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. Vi når detta mål genom att arbeta efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat. 

Nu söker vi en lärare med behörighet i ämnena Franska och Svenska

ARBETSUPPGIFTER

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare kan du också vara personlig handledare åt ca 20 elever beroende på tjänstens utformning. Du har då varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och följer upp och handleder dem.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än vad han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Fruängen är en grundskola årskurs 6-9 och skolan har idag cirka 410 nöjda elever med överlag goda studieresultat. De flesta eleverna kommer från Stockholm och Huddinge.  

Kunskapsskolan Fruängen har fått Stockholms stads kvalitetsutmärkelse och Skolinspektionen har vid sina granskningar av skolan inte funnit några brister, utan tvärtom hyllat skolans kvalitetsarbete och våra fantastiska elev-lärarrelationer. 

Skolan ligger mycket bra kommunikationsmässigt, ett par minuter från både tunnelbane- och busstation i Fruängen centrum.

Om du är intresserad av internationella kontakter är Kunskapsskolan kanske platsen för dig, då både lärare och elever har utbyten med skolor i Indien, Storbritannien och Nederländerna i olika projekt inom KED (Kunskapsskolan Education). 

Kunskapsskolan Fruängen erbjuder dig en arbetsplats med fantastisk stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ser vi gärna att du är legitimerad och väl förtrogen med skolans styrdokument.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE
 

Ett plus är om du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årskurserna 6-9.

Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar, samt är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din förmåga att skapa förtroendefulla relationer med eleverna. 

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. 

De första skolorna startades år 2000. Idag går ca 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

___________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Heltid/ Tillsvidare

Med start HT 23

Kontaktperson

Rektor

Dejan Urukalo

dejan.urukalo@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 2 juni 2023.

Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Kunskapsskolan Fruängen

Ellen Keys gata 2-4

129 52 Hägersten

Kontaktperson

Dejan Urukalo

dejan.urukalo@kunskapsskolan.se

Dela detta jobb

Lärare i Franska och Svenska

Kunskapsskolan