skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Barn- och utbildningsförvaltningen i Nynäshamns kommun omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

VAD UTMÄRKER GRÖNDALSSKOLAN?
Gröndalsskolan har elevernas kunskapsutveckling i centrum. Andelen behöriga lärare är hög. Vi ser alla elevers möjligheter - alla kan, våra hörnstenar är vilja, ansvar, respekt och attityd. Vi har bra lokaler, en fin aula, en stor idrottshall och ett aktivt bemannat bibliotek. Läsning har en framskjutande position hos oss. Vår skola kännetecknas av ett medvetet pedagogiskt utvecklingsarbete.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare med behörighet i franska/svenska/SVA. Gröndalsskolan arbetar med formativt lärande i en god lärmiljö med elevens kunskapsutveckling i fokus. Vi söker dig som har initiativkraft och förmåga att utveckla vår skola tillsammans med kollegor. Du visar ledarskap i klassrummet och har förmåga att kommunicera och samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare i franska/svenska/SVA.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Kan tillsättas under ansökningstiden.
Ferietjänst 100 %
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Grö2019/0071/023

Kontaktperson

Marie Johansson

Rektor Gröndalsskolan 08-5207 3602 076-1258602 marie.johansson@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter

08-520 680 00 

Lärare i franska/svenska/SVA , Gröndalsskolan

Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb