skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Du vill och vi vill bidra till en likvärdig skola. Hos oss arbetar vi för en attraktiv och likvärdig skola där våra pedagoger inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap, genom att ta vara på varje barns talanger och styrkor. Alla barn ska trivas och må bra därför har vi en trygg och säker miljö där nolltolerans mot mobbing och kränkande behandling är en självklarhet.

Inom Jönköpings kommuns utbildningsförvaltning har vi behörig personal med hög kompetens och vi tar tillvara och utvecklar varje medarbetares personliga förmåga. Här kommer du som medarbetare att bli en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Våra ledare visar vägen och tänker helhet och inom hela förvaltningen har vi fokus på digitala verktyg och moderniserat lärande.

Tenhultsskolan ligger centralt placerad i Tenhult och är en F-6 skola med cirka 530 elever. Vårt skolområde, som är ett av kommunens största, består av två skolor, Tenhultsskolan och Ödestugu skola. Vårt arbete präglas av en gemensam värdegrund där vi värnar om glädje, trygghet och lustfyllt lärande.

Arbetsuppgifter 
Vill du arbeta på en skola med motiverade och engagerade elever och medarbetare?

Här blir du en del av ett kompetent arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att driva och utveckla undervisningen. Vi har ett nära samarbete med vårt elevhälsoteam som består av skolsköterska, kurator och specialpedagoger.

Du kommer att välkomnas till en lugn arbetsmiljö, där medarbetarna har roligt tillsammans och lär av varandra. Vi erbjuder dig också ett nära ledarskap och möjligheter till kompetensutveckling.

Vi satsar på kompetensutveckling för lärare i fritidshem under kommande läsår. Bl a genom fritidshemssatsning inom spåret men även lokal pedagogisk utvecklingstid i samarbete med barn och elevenheten på UBF.

Kompetenskrav 
Vi söker dig som bidrar till en likvärdig skola, inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Du sätter undervisningen i centrum och tar vara på elevernas intressen, talanger och styrkor.

Du som söker är Lärare i fritidshem. Vi välkomnar både dig som nyligen har tagit examen och dig med gedigen erfarenhet, vi tror att mångfald berikar. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta och gillar att jobba i team. Som person är du en engagerad medarbetare som har förmåga att se till varje enskilt barns behov såväl som möjligheterna i gruppen. Du är resultatinriktad, nyfiken, kreativ och driven.

Välkommen med din ansökan.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Vi tillämpar löpande rekrytering.
Vi kan erbjuda mindre tjänstgöringsgrad om så önskas.

Upplysningar 
Maria Aspegren, rektor 036-103039
Cecilia Larsson, bitr. rektor 036-103068

Lärare i fritidshem

Ansök nu

Dela detta jobb