skoljobb.se

logo

Lärare i fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Lärare i fritidshem

Om arbetsplatsen

Rektorsområde 2 har 4 skolor Byarum, Bondstorp, Hok och Svenarum som har det gemensamt att de ligger på landsbygden och har både skola samt fritidshem, detta ger stora möjligheter till friluftsliv.
Vi söker nu tre nya kollegor med placering i Byarum och Svenarum.
Fritidshemmen har ett upparbetat nätverk med handledningstillfällen under flera gånger per termin. Det finns också stora möjligheter inom rektorsområdet för ytterligare samverkan.
Som anställd inom fritidshem i Vaggeryds kommun så tillämpar vi flextid.

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Arbetsuppgifter

Dina uppgifter som lärare i fritidshem innebär att du ansvara för fritidshemmets verksamhet och finns med som ett stöd i skolan. Du kommer få möjlighet att forma verksamheten utifrån din och dina kollegors pedagogiska tankar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarutbildning med inriktning mot fritidshem eller liknande. Du ska vara van att arbeta med barn och ha ett intresse av att driva den pedagogiska verksamheten inom fritidshemmet.

Som person ser vi gärna att du är vi prestigelös och är van att samarbeta med andra.

Tillgång till B-körkort och egen bil är att föredra, då kollektivtrafiken inte alltid passar med arbetstiden.

Anställningens omfattning

Tillträde 20220105 eller efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   21/145

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

I Vaggeryds kommun är vi ca 1200 som arbetar och gör skillnad varje dag. Vår uppgift är att erbjuda service till våra kommuninvånare och att arbeta för att ge dem skola, omsorg, fritid och miljö som de behöver för att leva ett gott och meningsfullt liv.
Vaggeryds kommun är en tillväxtkommun och invånarantalet förväntas fortsätta öka de kommande åren. Som medarbetare har du därför en viktig roll i kommunens fortsatta utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.

Arbetsplats

Jönköpings län

Kommun

Vaggeryd

Yrkeskategori

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

3

Kontaktperson

Sofia Isaksson

Rektor 0370 678473 sofia.isaksson@vaggeryd.se


Facklig företrädare

Sophie Sandberg

Lärarförbundet Sophie.sandberg@vaggeryd.se

Dela detta jobb

logo
Lärare i fritidshem

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen