skoljobb.se

Kålgårdsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun ligger vid Vätterns södra spets. Kommunen är en tillväxtkommun som i dagsläget har ca 130 000 invånare vilket gör den till en av Sveriges tio största. Utbildningsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 5000 anställda. Kålgårdens skolområde består av en skola med drygt 270 elever. Skolan har fyra fritidshem, Döv- & Hörselklasser, Tal- & Kommunikationsklasser samt träningsskola.

Kålgårdsskolan ligger centralt i Jönköping med gångavstånd till både kultur och natur, såsom Rocksjön, stadsbiblioteket, kulturhuset Spira och Upptech. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Kinnarps Arena och Rosenlundsbadet.Kålgårdsskolan söker dig som vill vara med och utveckla en växande, dynamisk skola, där vi uppskattar olikheter men samtidigt lägger stor vikt vid en gemensam grundsyn och förhållningssätt. Vårt fokus på Kålgårdsskolan är att ansträngning och träning ger resultat, därför är du en viktig kugge i detta arbete.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på fritidshemmet och i skolverksamheten där dina arbetsuppgifter innebär pedagogiskt arbete i grupp. Tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvecklar du fritidshemmets dagliga verksamhet. Du arbetar för att stödja barnens/elevernas utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter samt utvecklar deras sociala förmågor och kunskaper.

Kompetenskrav
Vi söker en lärare med inriktning fritidshem/fritidspedagog som är intresserad av kvalitetsfrågor och att vara med och utveckla verksamheten. Du har god förmåga att skapa relationer till elever samt har ett inkluderande förhållningssätt. Du bidrar till att skapa en trygg, stimulerande och lärorik verksamhet. Vi förväntar oss att du är en kreativ och positiv kollega som har lätt för att samarbeta med såväl barn som vuxna.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Varmt välkommen med ansökan!

Upplysningar
Louise Hultman, rektor 036-107336
Lotta Lagö, bitr. rektor 036-102618
Ann Enblom, facklig representant 036-107675

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lärare i fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb