skoljobb.se

Lärare i fritidshem

Nu söker vi en ny kollega till Slättenskolan!

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Välkommen till oss
Hammardalens skolområde ligger i Norrahammar och består av Brodalsskolan och Slättenskolan. Båda skolorna innefattar förskoleklass, åk 1-5 och fritidshem. Inom Hammardalens skolområde arbetar vi målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten. Våra skolor är VFU-skolor och samverkar med högskolan i Jönköping. På våra skolor vill vi skapa nyfikenhet, vilja och lust att lära hos varje elev genom att tillhandahålla varierande och stimulerande undervisning och omsorg. Tycker du också att det är viktigt? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten hos oss.

Ditt nya jobb
Tjänsten innefattar arbete på fritidshem och skolsamverkan. Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Du ska vara en del av fritidshemmet som ger eleverna trygghet, glädje, lust och engagemang. Du deltar i enhetens arbete med kollegialt lärande.

Din kompetens
Du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att driva utvecklingen i verksamheten framåt. Du ska vara väl förtrogen med Lgr 11. Du är trygg i din roll som lärare i fritidshem och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget.  Vi kommer att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Du har lärarlegitimation för lärare med inriktning fritidshem. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Mentorskap kan ingå i tjänsten om du är nyexaminerad. Grundläggande IT-kompetens är ett krav och det är viktigt att du ser det som ett naturligt verktyg i ditt arbete.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Sofie Öjfelt, rektor 036-103691
Therese Hulusjö  bitr. rektor 036-103517
Marika Kolmodin Berg LF 070-2268329

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem

Jönköpings kommun