skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Norrängsskolan vid Vätterns östra strand i Huskvarna är en grundskola F-6 med drygt 310 elever och 50 personal. Vi arbetar utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt, där vi tror på och ser varje elevs förmåga och vilja att lära. Vårt gemensamma mål är att varje elev känner trygghet i en positiv lärmiljö och lär och utvecklas på bästa sätt utifrån sin potential. God kompetens (alla lärare har legitimation) sammanvävt med hög personaltäthet, höga förväntningar och ett stort engagemang där ett nära samarbete mellan elever och vårdnadshavare ligger till grund för den höga måluppfyllelse som eleverna på Norrängsskolan når.

Välkommen att arbeta tillsammans med oss - för varje elevs bästa!

Arbetsuppgifter 
Dina arbetsuppgifter är att vara lärare i fritidshem där samverkan med förskoleklass och skolår 1 eller skolår 2 och 3 ingår förutom fritidsverksamheten. Du ingår i ett arbetslag med lärare i grundskola och/eller förskoleklass. Du ska fungera som ett tydligt stöd för eleverna i skolans olika verksamheter, så att eleverna kan utvecklas enligt målen i Lgr 11.

Kompetenskrav 
Du är utbildad lärare med inriktning mot fritidshem, eller liknande examen. Du förväntas ha god vana att hantera moderna IKT-verktyg. 
Vi söker dig som brinner för elevers utveckling och vill vara med och göra skillnad.

Att du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och är en tydlig ledare är egenskaper vi värdesätter hos dig som lärare. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor. Vi ser gärna att du har ett elevnära arbete runt värdegrund och trygghet. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Pär Henriksson, rektor 036-106685
Lärarförbundet: Liselott Klarén -Puleston 036-102376

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Norrängsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag    2018-06-22
Referensnr    17-60-0698

Lärare i fritidshem

Ansök nu

Dela detta jobb