skoljobb.se

Logo

Lärare i fritidshem, Åkerskolan

Ansök nu

Lärare i fritidshem, Åkerskolan

Åkerskolan är vackert belägen nära omväxlande natur i Nässjö Kommun. Skolan bedriver verksamhet inom förskoleklass, grundskola, grundsärskola och träningsskola i årskurser 1-6, samt fritidshem. Vi arbetar i arbetslag på Åkerskolan och ser oss som en helhet.

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter:

Barn- och utbildningsförvaltningen söker lärare i fritidshem till Åkerskolan.

Som lärare i fritidshem arbetar du med att stödja barns utveckling och att på ett praktiskt sätt arbeta med skolans läroplan. Arbetet innebär undervisning och organisation av aktiviteter för skolelever inom grundskola och fritidshem. Verksamheten bedrivs både inomhus och utomhus.

Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom barnomsorgen ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarexamen med inriktning mot arbete i fritidshem. Intresse av och förmåga samarbeta med både barn, ungdomar och vuxna är viktigt.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde 2022-08-01 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1. 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-06-26

Arbetsgivarens referensnummer: AnEv -10

Upplysningar lämnas av:

Andreas Evaldsson
Rektor
E-post: andreas.evaldsson@ nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare når du via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000

Dela detta jobb

Logo
Lärare i fritidshem, Åkerskolan

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen