skoljobb.se

Är du vår nya medarbetare som väl införstådd med och dedikarad uppdraget för fritidshem?

Om arbetsplatsen

Viaskolan F-5 är en tvåparallellig skolenhet som har ett nära samarbete i årskurserna och med fritidshemmen. Skolan har ca 350 elever som undervisas av ca 20 klasslärare, ämneslärare och speciallärare. I arbetslagen finns även fritidspersonal och elevassistenter och på skolan i övrigt finns kurator, skolsyster, specialpedagog, rektor, vaktmästare, studie- och yrkesvägledare, bibliotekarie och administrativ personal. Dina medarbetare är hängivna och omtänksamma och kommer att se till att du känner dig välkommen på din nya arbetsplats.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter

Viaskolan har tre fritidshem åk F-1, 2-3 och 4-5 där du kommer att arbeta med eleverna i fritidshemmet för åk F-1 läsåret 19/20.

Som lärare i fritidshem/fritidspedagog eller barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor som gemensamt ansvarar för och följa upp de uppsatta målen för fritidsverksamheten.

Det här söker vi hos dig

Vi behöver dedikerade lärare i fritidshemmen och barnskötare som kan bygga förtroendefulla, varaktiga relationer med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Vi ser att du är en tydlig ledare i fritidshemmet och kan samarbeta med ditt arbetslag på ett ansvarsfullt och ödmjukt sätt. Dina medarbetares olika kompetenser och ansvarsområden värderar du som dina egna och ditt bemötande är respektfullt och gör att andra kan trivas och utvecklas i din närhet. Dessa krav behöver du uppfylla för att vi ska kunna ha rätt kvalité på undervisningen i fritidshemmen.

  • Lärare med inriktning mot fritidshem med legetimation alt. behörig fritidspedagog
  • I andra hand ser vi att du är utbildad barnskötare med erfarenhet från fritidshem

Som person så har du en god omdömesförmåga och skapar förtroende genom kommunikation och god samarbetsförmåga med både barn, unga och vuxna.

Information om tjänsten

Tillträde: 11 november eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: VIA/2019/0092/023

Det här erbjuder vi dig!

Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Eva Gustafson
Rektor Viaskolan F-5
08-520 666 81
eva.gustafson@nynashamn.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-520 680 00

Lärare i fritidshem/barnskötare till Viaskolan F-5

Regioner
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb