skoljobb.se

Lärare i fritidshem eller fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Lärare i fritidshem eller fritidspedagog

Sofielundsskolan är belägen i Turebergsområdet mellan Sollentuna centrum och Sollentunavallen vid Edsviken. Verksamheten är kommunal och omfattar elever i åk F-9. Här finns en grundskola för ca 650 elever inkl förberedelseklasser för nyanlända, åk 3-9. Till skolan finns goda kommunikationer.

Sofielundsskolan är en mycket dynamisk och spännande arbetsplats med ca 90 anställlda.

Vårt fokus ligger ständigt på att utveckla verksamheten. Ambitionen är att bli ännu bättre i arbetet med att skapa förutsättningar för våra elever att lära sig så mycket som möjligt och nå goda resultat. Vi arbetar medvetet med modern teknik (1:1). Samarbete och laganda präglar vår verksamhet och vårt utvecklingsarbete sker i arbetslag där medarbetare arbetar tätt tillsammans, för varje elevs bästa.

Vi söker nu en utbildad och engagerad lärare i fritidshem eller fritidspedagog som tycker att det är utvecklande och roligt att följa elevers utveckling och lärande.

Arbetet innebär att du tillsammans med andra pedagoger planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen. På skolan finns flertalet andra fritidslärare/fritidspedagoger anställda. 

Du skapar med ditt lugn och din tydlighet en trivsam och trygg arbetsmiljö för de elever du arbetar med. Vi arbetar med en tillgänglig skola, där vi vill att våra elever ska känna sig delaktiga i det sociala och pedagogiska arbetet som sker på skolan.

Vi söker dig som

  • har en relevant utbildning för yrket 
  • tidigare har arbetat inom skola i fritidsverksamhet

Som person är du lugn och stabil i ditt bemötande samt lyhörd för individers olika behov och förutsättningar och kan anpassa dig därefter. En positiv inställning, god samarbetsförmåga och förmåga att kunna inspirera och motivera eleverna till lärande är viktiga egenskaper för tjänsten. Du är strukturerad, tålmodig och ansvarsfull samt uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Vid urvalet till tjänsten kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Sysselsättningsgrad: 90-100 %, enligt överenskommelse

Tillträde: 8 augusti 2019 

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Välkommen med din ansökan!

Ansök så snart du kan, då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi ser att vi har hittat rätt person för tjänsten.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner:
Katarina Österberg 
mob: +46 73 915 25 75

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem eller fritidspedagog

Sollentuna kommun