skoljobb.se

Lärare i fritidshem F-3, Vasaskolan

Ansök nu

Lärare i fritidshem F-3, Vasaskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en del i ett välfungerande team där vi skapar de bästa förutsättningarna för eleverna?

Vasaskolan ligger i centrala Mjölby och är en F-3-skola. Vi har nära till pendel, men även till skog och idrottsanläggningar. Vi sätter eleven i centrum och arbetar för att eleverna ska känna trygghet och glädje och utveckla sina förmågor så långt det är möjligt. Vi satsar extra på rörelse och har en inspirerande skolgård!

Vasaskolan består av tre paralleller i varje årskurs med tillhörande fritidshem. Vi är cirka 50 personal och 270 elever.

KVALIFIKATIONER
Du är tillsammans med dina kollegor ansvarig för undervisning i fritidshemmet, dina arbetsuppgifter är att leda, motivera och stimulera eleverna i deras utveckling.

Du ingår i ett arbetslag där du är med och utvecklar undervisningen och verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Ditt ledarskap är av avgörande betydelse för att varje elev ska nå sina mål.

Under skolsamverkan kommer du att arbeta som resurs för elever i behov av särskilt stöd alternativt som resurs i mindre grupp.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling, introduktionsperiod med mentor för dig som är nyexaminerad och generöst friskvårdsbidrag!

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem F-3, Vasaskolan

Mjölby kommun