skoljobb.se

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Regioner
Utgår

2019-08-27

Ansök nu

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

 Vill du arbeta med fritidsutveckling?  Vill du arbeta på en kommunal resursskola för elever med språkstörning/ autism?

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är utbildad lärare i fritidshem eller fritidspedagog och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn med särskilda behov och/ eller utvecklingsarbete. Din legitimation är ett plus.

Du har en god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor. Vi tror att det är viktigt att du är en trygg och stabil person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Du är strukturerad och tydlig i din roll som pedagog och vet hur man planerar verksamheten på fritids. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kolleger, och du kan se varje barns förutsättningar, styrkor och möjligheter.

Du samarbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har förmåga att planera både i team och individuellt.

Digitalisering är ett prioriterat område i Sollentuna kommun. Du bör ha vana av digitala verktyg.

Tjänsten är 100% och tills vidare.

Vi intervjuar löpande.

Vi erbjuder dig:

- ett  fritids med ca 45 elever F-6

-pedagogisk lunch

- friskvård

- egen dator

-handledning

-interna utbildningar i TAKK, bildstöd mm

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Sollentuna kommun