skoljobb.se

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2019-11-10

Ansök nu

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.
 

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog ansvarar du för undervisningen på fritidshemmet för åldersgruppen 6 år på Romaskolan tillsammans med en kollega. Innevarande år är gruppen ca 25 barn. Tillsammans med förskollärare lägger du upp arbetet i förskoleklass under skoldagen. Samarbete med övrig fritidspersonal och andra åldersgrupper under eftermiddagstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen alternativt annan pedagogisk examen med inriktning mot yngre barn.

Du tycker att det är inspirerande och viktigt att arbeta med barn och ungdomars lärande och utveckling. Du har förmåga att skapa en god lärandemiljö där varje barn ses, bekräftas och stimuleras till maximal kunskapsutveckling. Det är viktigt att du som person har ett starkt och genuint intresse av att hjälpa andra, att du är trygg i dig själv och har en förmåga att vara kreativ och ta egna initiativ. Du ingår i ett team med övriga pedagoger och resurspersoner/elevassistenter och det är därför viktigt att du är lyhörd och tycker om att samarbeta med andra. Nyfikenhet, anpassningsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi värderar högt, samtidigt med god kännedom om nationella som lokala styrdokument.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Region Gotland