skoljobb.se

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Välkommen till Västertorpsskolan! En skola som har ca 540 elever från förskoleklass till årskurs sex. Vi ligger ca 25 m från tunnelbanestationen Västertorp. Vi är en skola som har bra resultat och vi vill hela tiden utvecklas och bli bättre. Alla som arbetar på skolan är viktiga pusselbitar som gör att vi lyckas. Vi arbetar med vår värdegrund STARE samarbete, trygghet, arbetsglädje, empati det är ord som ska följa oss alla både elever och vuxna på skolan. Du kommer till en arbetsplats där vi alla är delaktiga och skapar en bra arbetsplats.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en driven fritidspedagog - eldsjäl! Lärare mot fritidshem/fritidspedagog i förskoleklass. Du ger våra elever ett fritidshem dit våra elever längtar till och du ger dem en verksamhet som är ett komplement till förskoleklassens verksamhet.

Du samarbetar med förskolläraren och planerar fritidsverksamheten tillsammans med övrig personal i arbetslaget. Du driver utvecklingen för fritidshemmet tillsammans i arbetslaget och med övriga skolan. Vi vill ha fritidspedagoger/lärare som brinner för sin profession. Du ska tillsammans med ditt arbetslag bidra till att vår skola når de mål som beskrivs i LGR-11. Du ska aktivt bidra till att våra elever får en rolig och lärorik tid på fritidshemmet. Tillsammans med de andra fritidspedagogerna deltar du aktivt och konstruktivt för att utveckla er profession.

Du tycker om att arbeta med kvalitetsutveckling. På vår skola gör vi det genom FUF =fritidspedagoger utvecklar fritidspedagoger, ett kollegialt lärande som enligt forskning ger mycket goda resultat för att vi ska nå våra mål. Du ska kunna etablera en god kontakt med arbetskamrater, elever och vårdnadshavare. Fritidspedagogerna/fritidslärarna är skolans dagliga ansikte utåt, de möter vårdnadshavare på morgonen och på eftermiddagen. På vår skola ska våra elever ha de bästa pedagogerna! Erfarenhet krävs. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta på fritids i förskoleklass eller i liknande verksamhet.

Kvalifikationer
Du ska ha en pedagogisk utbildning, Lärare mot fritidshem eller Fritidspedagog. Erfarenhet är en merit men är du ny i yrket är du naturligtvis välkommen med din ansökan. 

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-07
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Hägersten
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/3005

Kontakt    
Lis Wohlin, 0850845770
Facklig företrädare    
Lina Holmgren lärare Lärarförbundet , 08 508 45 782

Sista ansökningsdag    2018-07-01
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen