skoljobb.se

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-12

Ansök nu

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Abrahamsbergskolan, byggd 1946, är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 750 elever. Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge en god kunskapsgrund att stå på när eleven går vidare till gymnasiet. Tack vare erfarna och välutbildade lärare, studiemotiverade elever och föräldrar med höga förväntningar är Abrahamsbergsskolan en skola med höga studieresultat och en skola att trivas i. Vår vision är att vara en av Stockholms bästa skolor på att utveckla dig som elev utifrån dina förutsättningar. Skolans motto är Trygghet och Kunskap. Utan trygghet är det svårt att tillägna sig kunskap och kunskap ger trygghet.

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett årskursarbetslag i F-3 tillsammans med lärare, fritidspedagoger och barnskötare. Tjänsten innebär att du under skoltid arbetar med undervisning i ditt behöriga ämne, gärna slöjd och trygghetsarbete. Efter skolas slut arbetar du på fritidshemmet och tillsammans med övrig personal, planerar och genomför olika aktiviteter med utgångspunkt från barnens lärande hela dagen och gällande styrdokument.

Kvalifikationer 
- Du är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem.
- Du har kunskap om fritidshemmets pedagogiska uppdrag i grundskolan. 
- Du är väl insatt i läroplanen, kunskapskraven och övriga styrdokument för förskoleklass, grundskola och fritidshem. 
- Du arbetar utifrån ett heldagsperspektiv där skola, rastverksamhet och fritids är lika viktiga för att eleverna ska nå målen. 
- Du har god förmåga att kommunicera och samverka med barn, kollegor och föräldrar. - Du är ansvarstagande och en trygg person som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Kvalifikationer
Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i grundskola/fritids och kan leda och organisera ditt arbete i samarbete med kollegorna i ditt arbetslag, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för elevens hela skoldag. Du bör vara en tydlig ledare och ha en helhetssyn på elevernas vistelse i skolan då vi jobbar med integrerad skola/fritidsverksamhet. På skolan arbetar vi i arbetslag vilket ställer krav på god samarbetsförmåga med övriga kollegor i laget.

Övrigt
Semestertjänst. Omfattning 100% Tillsvidareanställning.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-06
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Bromma
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/3544

Kontakt    
Kristina Riksberg, 0850848903

Sista ansökningsdag    2018-08-12
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen