skoljobb.se

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

S:t Hansskolan är en F-6 skola belägen mitt i Visby innerstad. Tillsammans med Norrbackaskolan bildar den ett skolområde. 
Skolområdet har idag runt 390 elever jämnt fördelat på skolorna. På båda skolorna finns fritidshem i åldrarna F-6 med idag ca 300 inskrivna elever. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut. 

Välkommen att bli en av oss! 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshem. Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmågan att entusiasmera och engagera. Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett bra förhållningssätt i möten med barn och föräldrar. 
Behörighet i ett eller flera teoretiska ämnen är meriterande. 
Vi är nyfikna på just din pedagogiska filosofi och ser fram mot en beskrivning av denna i din ansökan.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare i fritidshem eller fritidspedagog. Bifoga din legitimation i din ansökan. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Arbetsplats
S:t Hans skolområde, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2019-01-07

Antal tjänster
1

Kontakt
Cecilia Magnusson
Rektor
0498-269489

Sabine Andersson Buskas
Biträdande rektor
0498 269490

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A814896

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Region Gotland