skoljobb.se

logo

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Företag Höganäs kommun
Regioner
Utgår

2023-06-08

Ansök nu

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Bruksskolan

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Bruksskolans vision är att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, att alla elever ska känna sig trygga och ha lust till lärande. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på varje elevs lärande och utveckling, där motivation, relation och kunskap är våra tre ledord. Dessa ledord visar oss riktningen och är beroende av varandra.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny kollega med behörighet mot fritidshemmet. Du kommer att ingå i ett erfaret arbetslag med lärare inom skola och fritidshem, specialpedagog, resursteam och EHT. När du arbetar hos oss arbetar du med att stimulera elevernas utveckling och lärande samt att du arbetar för att ge dem en meningsfull fritid och rekreation. Du är väl förtrogen med styrdokumenten för fritidshem och har en god förmåga att omsätta läroplanens innehåll till praktik. Det innebär att du kan skapa förutsättningar för eleverna att få pröva, utforska och tillägna sig kunskaper utifrån sina behov. Du anpassar din undervisning för de barn som är i behov av det.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshemmet eller fritidspedagog.

Se arbetsplatsen på karta

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

2023-08-01

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1225789

Kontakt

Fackliga företrädare

Facklig representant når du genom kommunens växel

042-337100

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Dela detta jobb

logo
Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Höganäs kommun