skoljobb.se

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

S:t Hansskolan är en F-6 skola belägen mitt i Visby innerstad. Tillsammans med Norrbackaskolan och nya Polhemskolan, bildar den ett skolområde. 
Skolområdet har idag drygt 400 elever fördelat på skolorna och flertalet elever är inskrivna i våra fritidshem. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut. 

Välkommen att bli en av oss! 

Arbetsuppgifter

Du kommer, i samarbete med fritidskollegor och lärare, att ansvara för fritidsverksamheten på en av våra fem avdelningar. Arbetet består främst av att planera, leda och genomföra det pedagogiska arbetet i verksamheten, i linje med läroplanen. Arbetet börjar under förmiddagen som komplement till skolverksamheten, för att sedan fokusera att erbjuda våra elever en kvalitativ fritidshemsverksamhet under eftermiddagen. Rastverksamhet är en viktig del i skolsamverkan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshem. Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmågan att entusiasmera och engagera. Du har intresse av att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett bra förhållningssätt i alla möten. 
Behörighet i ett eller flera teoretiska ämnen är meriterande. 
Vi är nyfikna på just din pedagogiska filosofi och tar för givet att du kan beskriva den i din ansökan.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Cecilia Magnusson
    Tf. rektor Norrbacka S:t Hans skolområde
    0498-269489
  • Sabine Andersson Buskas
    Biträdande rektor
    0498 269490

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Region Gotland