skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr och våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med att utveckla Mälarhöjdens skola och forma morgondagens Stockholm. Mälarhöjdens skola har ett gott ryckte i sitt upptagningsområde och Mälarhöjdens skola är våra elevers och deras föräldrars förstahandsval. Skolans resultat ligger bland de allra högsta i Stockholms stad och det finns positiva förväntningar på det vi åstadkommer i skola och fritidshem. Fritidshemmen är organiserade i åldershomogena enheter och befinner sig i egna lokaler. Stort fokus hos oss i vår fritidshemsverksamhet är ömsesidig samverkan, socialt samspel, rörelse, organiserad lek och digital närvaro. Mälarhöjdens skola är en av Stockholms stads största grundskolor för F-9. Skolan har 1200 elever, omkring 450 inskrivna i skolbarnsomsorgen och ca 135 personal. Aktivt värdegrundsarbete, god organisation och starkt engagemang gör att skolan har en varm och vänlig stämning trots att den är så stor. Vi arbetar i en kompetensbaserad organisation där du bidrar med din kompetens. Vårt värdegrundsarbete präglas av positivt ledarskap och elevens delaktighet i sin sociala och pedagogiska utveckling. Mälarhöjdens skola är organiserad i 16 arbetslag samt skolledning, administration/service och skolkök. Den ligger nära storstaden med goda kommunikationer och vi har nära till naturen vid Mälaren. Då vi har personal som går i pension söker vi nu 3 lärare i fritidshem/fritidspedagog med legitimation. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Inför höstterminen 2019 söker vi tre legitimerade fritidspedagoger/lärare i fritidshem med huvudansvar för undervisningen på fritidshemmet. I detta ingår att skriva pedagogiska planeringar utifrån styrdokument och driva fritidshemsutvecklingen på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker 3 lärare i fritidshem/fritidspedagog med legitimation och det är meriterande om erfarenhet inom yrket finns.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-07
Antal lediga befattningar    3
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1827

Kontakt    
Roger Odell, Bitr.rektor, 08-508 43 805
Micael Pettersson, Rektor, 0850843847
Facklig företrädare    
Inge Hedén, Lärarförbundet, 08-50843787
Nille Zetterberg, Skyddsombud, 08-508 43873
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Dela detta jobb