skoljobb.se

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Företag Knivsta kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Brännkärrsskolan har varit verksam sedan starten 2010 och har idag ca 255 elever från F – åk 4. Här arbetar i dag en personalgrupp bestående av 35 engagerade medarbetare. Brännkärrsskolan ligger i Alsike, Knivsta kommun, med goda förbindelser till Knivsta, Uppsala och Märsta. Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande studiemiljö där samverkan, tydlighet och delaktighet är viktiga delar.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem på Brännkärrsskolan kräver ett stort engagemang, god initiativförmåga och tydliga ledaregenskaper. Du skall vara noggrann och ha god framförhållning i din planering i ditt arbete med barnen. I rollen som fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem kommer du ingå i ett arbetslag med fritidspersonal som samverkar med lärare och övrig personal på skolan med sina olika kompetenser för att tillgodose elevernas behov. På förmiddagen arbetar du mot klass och kan leda pedagogisk verksamhet i grupp och på eftermiddagen arbetar du för att ge eleverna en bra fritidsverksamhet. Du skall ha lätt för att kommunicera med barn och föräldrar och kunna erbjuda barnen en meningsfull fritidsverksamhet där barnen trivs och får lära sig nya saker såväl inne som ute. Alla elever ska stöttas och utmanas till sin största möjliga kunskapsutveckling för att rustas för vidare val och möjligheter i livet!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är behörig fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem och har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vi söker dig som vill väcka nyfikenhet hos eleven och som tror på elevens egen förmåga och kan skapa situationer där eleven lyckas. Du är motiverad till samarbete med kollegor där utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundamentet och där ett gott arbetsklimat och en härlig kollegial samvaro blir resultatet. Vi söker dig med ambitionen att förbättra och utveckla verksamheten genom systematiskt, strategiskt och långsiktigt arbete med stöd av läroplanens ambitioner och centrala innehåll. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Knivsta kommun